Iskolakóstolgató volt a Szacsvayban



A nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskola vezetősége és munkaközössége szeretettel várta szombat délelőtt a 2016/2017-es tanévben előkészítő osztályt kezdő gyermekeket és szüleiket.


Egy 2012 óta évente lebonyolított rendezvényre várták szombat délelőtt 9 órától a 2016/2017-es tanévben előkészítő osztályt kezdő gyermekeket és szüleiket a nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskolába annak érdekében, hogy minél alaposabban megismerjék azt a tanintézményt, illetve az ott zajló munkát, mely remélhetőleg az idei ősztől kezdve fontos szerepet fog betölteni a családjaik életében.


Miután a bejáratnál a gyermekek nyakba akasztható „kitűzőt” kaptak, a gyülekező a tornateremben volt, ahol Pásztor Gabriella igazgatónő köszöntötte az érdeklődőket, és mutatta be a jövő tanévben előkészítő osztályos tanító néniket, továbbá a meghívott szakértőket. Arra hívta fel a figyelmet: az Eminescu utcai főépületben és a Körös-parti kis épületben is egy-egy hagyományos és step by step osztály fog indulni, Biharpüspökiben (a volt Juhász Gyula-iskolában) pedig még egy hagyományos, összesen tehát öt osztály 125 gyermekkel.


A cikk írója: Ciucur Losonczi Antonius

A teljes cikk itt olvasható


Még több fotó itt látható

Molnár Tünde - webmaster